Roata pivotanta cu frana 160 mm – LR/AVSK160/F

Roata pivotanta cu frana 160 mm – LR/AVSK160/F

Furca din otel, zincata, doua randuri de bile in capul pivotant, ax din surub filetat. Suprafata de de rulare din cauciuc termoplastic non-marking, janta din polipropilena, un singur rulment cu bile central.

 

Role si roti calitate germana de la Schwalb
schwalb

Roata pivotanta cu frana 160 mm

Cod – LR/AVSK160/F

Furca din otel, zincata, doua randuri de bile in capul pivotant, ax din surub filetat. Suprafata de de rulare din cauciuc termoplastic non-marking, janta din polipropilena, un singur rulment cu bile central. Caracteristici: Diametru roata (mm) 160 Latime suprafata de rulare (mm) 40 Inaltime totala (mm) 195 Tip rulment: rulment cu bile Tip prindere: alezaj pentru surub Dimensiuni placa (mm) 135×110 Distanta dintre gauri (mm) 105×80 Diametru gaura (mm) 11 Sarcina totala (kg) 200

Roti cauciuc termoplastic – protejează foarte bine pardoselile și oferă un confort excelent la rulare.

Suprafața de rulare este foarte silențioasă și nu lasă urme pe podea.

De asemenea, este ușor de curățat și, prin urmare, poate fi utilizat în zone unde condițiile de igienă fac obiectul unor reglementări stricte.

Rotilele cu suprafețe de rulare din termoplastic au o rezistență redusă la rulare și la pivotare și, prin urmare, au capacități de rulare foarte ușoară.

În special în combinație cu rulmenți cu bile cu precizie de înaltă calitate, acest cauciuc termoplastic este potrivit pentru transportul sarcinilor grele. Chiar și atunci când transportă sarcini grele, roțile funcționează fără probleme și sunt ușor de manevrat.

Tip Produs

Diametru roata (mm)

Latime suprafata de rulare (mm)

Inaltime totala (mm)

Tip rulment

Tip prindere

Dimensiuni placa (mm)

Distanta dintre gauri (mm)

Diametru gaura (mm)

Sarcina totala (kg)

Open chat
1
Buna ziua! Suntem specialistii in role, roti industriale si solutii de ambalat. Va putem ajuta cu ceva?