1. Condiții generale

Prezentul site www.rolpack.ro este proprietatea companiei SC Rolpack LP SRL.

Accesarea și navigarea pe acest site reprezintă acceptarea fără limitări sau rezerve de către dumneavoastră a prezenților termeni și condiții de utilizare.

S.C. Rolpack LP S.R.L. nu este responsabil pentru daunele ce provin din eventualele întreruperi, suspendări, întârzieri sau anomalii întâlnite la distribuirea serviciului site-ului dependente de furnizarea de energie electrică sau de serviciul telefonic sau de proasta funcționare a rețelei de Internet.

2. Drepturi de autor

Întregul conținut al acestui site este proprietatea S.C. Rolpack LP S.R.L. și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate.

Conținutul site-ului www.rolpack.ro nu poate fi reprodus, modificat, copiat sau transmis fără permisiunea scrisă a reprezentanților S.C. Rolpack LP S.R.L.

3. Confidențialitate

Protecția informațiilor în cursul procesării datelor dumneavoastră personale este o preocupare majora a S.C. Rolpack LP S.R.L., de aceea toate datele colectate în cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale din Romania. Site-ul www.rolpack.ro poate include legături cu alte site-uri al căror conținut nu se afla sub controlul nostru, de aceea S.C. Rolpack LP S.R.L. nu își asuma și nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru conținutul acestor site-uri web.

Datele dumneavoastră vor fi utilizate de către S.C. Rolpack LP S.R.L. în scop de analiza de marketing și administrare baza de date clienți, inclusiv pentru asistentă clienți, precum și pentru a va putea informa despre noile produse și servicii ale companiei noastre. S.C. Rolpack LP S.R.L. se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți beneficiari/utilizatori.

4. Comanda

Comanda nu este valabilă decât după confirmarea acesteia în scris de către S.C. Rolpack LP S.R.L.

Renunțarea la comandă din motivele dumneavoastră duce la plata contravalorii mărfii de către acesta sub forma de daună adusă companiei S.C. Rolpack LP S.R.L.

5. Modalități de plata

Modalitățile de plata convenite sunt:

  • plata în avans pe baza unei facturi proforme;
  • plata la termen pe baza unei garanții (filă CEC sau BO) în urma unei colaborări mai îndelungate;

Pentru întârzierea plații la termen a facturilor de către dumneavoastră, S.C. Rolpack LP S.R.L. va percepe penalizări de 0,1% pe zi.

6. Reclamații

S.C. Rolpack LP S.R.L. nu oferă garanție și returnarea produselor în cazul în care produsele nu au fost folosite conform condițiilor de utilizare.

Nu se oferă garanție în următoarele cazuri:

  • Depozitarea produselor în medii neadecvate;
  • Folosirea unor substanțe chimice necorespunzătoare specificațiilor tehnice ale produselor;
  • Montarea produsului greșit în urma căruia pot apărea defecțiuni asupra acestuia;
  • Folosirea la sarcini mai mari a produsului decât cele date de producător;
  • Viteza de folosire a produsului mai mare decât cea specificată;

Nu se accepta reclamații cu privire la produsele comandate care nu au fost identificate corect de către dumneavoastră.

În cazul în care sunt defecte de producție iar produsul nu se poate utiliza se va face o reclamație în scris în maxim 10 zile lucrătoare de la primirea mărfii iar produsul va fi înlocuit.

7. Aspecte juridice

Cadrul și condițiile de utilizare a site-ului www.rolpack.ro pot fi modificate oricând fără o notificare prealabilă. Sunteți de acord să recitiți această secțiune a site-ului în mod regulat, iar accesul dumneavoastră continuu sau utilizarea acestui site vor constitui dovada că ați fost de acord cu aceste schimbări.

Orice plângere sau dispută determinată sau legată de utilizarea acestui site, a conținutului sau a materialelor prezentate vor fi guvernate de către legislația româna în vigoare.

Open chat
1
Buna ziua! Suntem specialistii in role, roti industriale si solutii de ambalat. Va putem ajuta cu ceva?