Categorie Acasa

Rolpack vine pe piața din Romania cu o gamă largă de roți, role și role transportoare marca Schwalb Rollen Gmbh din Germania, principalul nostru colaborator în acest domeniu.

Deasemena vă stăm la dispozitie cu produse industriale pentru ambalare, având o strânsă colaborare cu numeroși producatori din aceasta categorie de materiale, atât intern cât și extern.

Principalele priorități ale firmei ROLPACK LP SRL sunt nevoile și satisfacerea clienților noștri, oferind o gamă largă de produse din stoc de o calitate superioară, prețuri fără concurență și totodată având la dispoziție o echipă cu experiență care să asigure suportul tehnic dorit în vederea unei bune colaborări.

Pentru a vizualiza intreaga gama de produse comercializate si detalii legate de acestea vă rugam accesați sectiunea Produse sau sectiunea Catalog .

Black Friday – Promotii Rolpack

Promotie Black Friday Rolpack Roleroti

BLACK FRIDAY 00 dAYS 00 hOURS 00 mINUTES 00 sECONDS Black Friday – Promotie Roata pivotanta poliamdia cu rulment 100 mm – L/KLK100 Furca din otel, zincata, doua randuri de bile in capul pivotant, ax din surub filetat. Roata din…

Open chat
1
Buna ziua! Suntem specialistii in role, roti industriale si solutii de ambalat. Va putem ajuta cu ceva?